Jag har påbörjat höstens coaching 2 gngr i veckan. I fredags var vi på träningstävling i goda vänners lag, bara Tilda fick springa, Colin miljötränade och var ansedd som en liten fin kille, ända tills han kom springande med Bajs på hakan när grillmaten precis serverades…. Han har fått träna att vara still medans Tilda får göra småsaker och han har gjort sitt livs första kontaktfältsträning. Igår var Colin med och miljötränade när terriernas vänstervarvare hade träff på tångahed. Lilla Koko fick toppen kritik men behöver växa till
sig i kroppen. Domaren spannade som omväxling riktigt och verkade ta
hänsyn till det väsentliga. Idag har Good Girls Hurricane Sven varit här och tränat Eva-Maries bakombytesövningar ihop med sin mamma och syskon. Som vanligt så kan man inte träna allt jämt… och när man haft sånt långt uppehåll i träningen som jag haft så får man en lång lista…

Jag har funderat på något jag sa en gång…
…att det är skillnad på att vilja vinna och vilja bli bäst… något för er att vila tankarna på…