Idag såg jag listan för poängen till landslaget. Vira ligger 6:a, om man justerar 13 poäng från ett lopp till 14 som det egentligen ska vara. Hon kom på delad plats, men detta har räknemannen eller kvinnan tydligen sett.

Jag funderade på regler. Det har ju debaterats endel kring att anmäla i fel klass. Ja ni vet att optimistiskt anmäla en klass över den man ligger i för att man vill vara garderad att vara me OM man går upp innan tiden. Man kan tydligen bli anmäld hos SBK om man försöker sig på detta. Det går under nån slags regel som lyder i klass med att man inte får föra med felaktiga anmälningsuppgifter. Jag funderade då på andra felaktiga anmälningsuppgifter så som att skriva in att man har en Parson fast samtidigt skriva in sitt tavlic-nummer för blandraser… Då borde det vara lika hårt där att man inte får anmäla felaktiga uppgifter.

Jag sprang med Tilda i Tisdags och hon var sig själv igen att träna med ::):):) Jag har försökt få tillbaka rutiner som jag glöm sen sist. Jag har tillexempel glömt bort hur jag brukar göra vid starter, men nu börjar allt falla på plats igen :).

Och allt går bra med Colin, en valpfilm till släkt och vänner som vill ha mer. Vira tycker om små möss i äkta skinn, och även lillebror har fattat tycke för en sådan, fast den inte piper längre. Det är en kattleksak.

<!–
WriteFlash('’);
//–>