Snabbsumering av Falkenberg och lite av varje:

Tulo: Hade stora problem med slalompinnarna, lite jobbigt för det hade ju fakiskt börjat lossa på tävling. Gjorde förutom slalom en kanonfin insats i hopp 2 på lördagen då jag lät honom studsa över nån port i slalom och fortsatte.

Chelsea:
Som jag passat medans matte var i Peking och hade det bra har varit en fröjd att ha hand om. När terrierna drog igång på något så stog hon och funderade på vad som var så spännande. Alltid redo. Skulle ta ett kort när hon hade beslagtagit fåtöljen med alla 4 upp i luften, men det räckte att man tänkte på kameran så var hon redo och uppe på alla fyra för nya äventyr. Hon var jätteduktig på tävlingen, men jag fipplade tlll det för henne i samtliga lopp. Tack för nöjet och tack för den suuuuperfina passningspresenten 🙂

Vira: Hade med sin älskade sopborste på tävlingen och sprang på bra. Vi gjorde ett ok lopp med stopp innan slalom och en rejälinbromsning vid ett baokmbyte och hamnade på 3e plats 0.5 efter maja som vann. På söndagen sprang hon på så bra så hon sprang ifrån mig och diskade sig för att jag var för långt efter. Agilityloppen var sist på dagarna och jag var trött vid båda tillfällena. Lördagens lopp så testade jag en grej som inte funkade och hon diskade sig, söndagens lopp så skeva jag in henne i slalom och hon fick precis en vägran i andra porten.

Zäta: Mina helg värdars nya underbara lilla valp. Tack för bostad och mat 🙂

Sigge: Elins nyblivna AgilityChampion STORT GRATTIS!

Myntha: Birgits nyblivna HoppChampion STORT GRATTIS!!!!

Tux: Helgens snabbaste Largehund som visste vart han skulle.

Troja: Mediumklassens drottning, kör hårt i helgen!

Tilda: Galningen som inte har ett mellanting när man försöker ta det lungt, har klarat 2 minipass agility fint igår och idag 🙂

Colin: Den kommande familjemedlemmen (1,5 vecka kvar). Jon har bestämt namn. Alla hanarna är fortfarande väldigt lika vid 6 veckors ålder så jag vet ännu inte vem det blir. Men ja förhoppningsvis blir det en largehund av honom.