När jag var liten fick jag inte ha en katt för mamma eftersom grannen inte tyckte om katter. Jag tyckte det var knäppt där och då som liten tjej som fick nöja sig med dansmöss. Dansmössen Ture och Truls… Idag när jag skulle släppa ut hundarna i trädgården så sprang de iväg i 150 knyck … efter en katt som givetvis inte hölls ute av vårat stängsel. Jag hade nog inte tänkt så mycket på det om det inte hade varit för Tildas fot. Jag blev så arg så jag hoppade av ilska och kunde där och då inte fatta varför man skaffar djur som man inte ens har hemma, som pissar i barnens sandlåda, som skrämmer iväg den andra fågel-älskade grannens vänner från fågelbordet, som går på våran bil och som kommer in i min noga instängslade trädgård som ska hålla inne jakthunden Vira. Ja, jag var arg och ledsen och tyckte att enda stället man borde få ha ute-katt är på landet där de kan fånga råttor på bondgården. Men jag är inte så långsint så imorgon kanske jag köper en katt smiley