Problemet när man gör massa och har massa att skriva om är att man inte har tid eller ork kvar att skriva så mycket… Jag har iallafall varit i pappillonhimlen i helgen. Där var det mycket mumsig grillad mat med härlig utsikt, peppade positiva pappilonägare med jätteduktiga vovvar. 🙂 Tusen tack för allt och lycka till i sommar.

Igår tränade jag chelsea och Jessica tränade Tulo på hennes fina bana eftersom vi ska byta hundar i helgen. Tulo åker ner till Halmstad med Holly och kör agilityklass 1 och jag tar med mig Chelsea till Tranås för att springa klass 2o3. Agilitybanan gick toppen, men hoppbanan blev ganska trång för chelsea, första rundan gick hyfsat, men sen blev det värre och ju mer jag tog i desto värre gick det. Ända tills jag kom på att jag drog ner armen ju mer jag försökte eftersom det var en ganska stillastående kombination och då tryckte jag ner henne på ribborna. Sista rundan gick finafisken igen. 🙂 Jessica körde Tulo med glans. smiley