Idag var det söndagsträning. Vi körde en kortare kombination som var ganska bra. Tilda klarade den galant med både FB o BB. Vi gick en promenad innan det var dags för nästa grupp. Tulo hade det underbart i solen och busade med Staffen Nosa, äntligen någon som tål lite tackling. Fast Flaten Holly brukar vara tacklarkompisen annars. Tillbaka till ridhuset, och när han hade sprungit med elin som gick bra, så skulle jag göra lite gunga med honom och noterade att klon var helt blodig. Jag försökte lokalisera blodet, rensade bort värsta skiten med vatten, och satte in honom i bilen. Lite lat så körde jag vira på en raksträcka, helt borta i tid o rum insåg jag inte att jag hade haft tid att sätta upp hennes hopphövning. Men vi får ta det på tisdag.

På vägen hem åkte jag förbi komeda, men hon hade inte kommit hem från sin runda. Så jag får nöja mig med att läsa i hennes nya blogg om helgens äventyr.
Förra söndagens bilder ligger uppe i hennes galleri som nås via kennelsidan.

Nu har jag multitaskat och trimmat Vira samtidigt som jag kollat agilityfilm hehe…. vad gör man inte på en söndag..

Igår var det årsmöte och årsfest på klubben. Jag har kommit sent tidigare år med själig anledning, men iår glömde jag helt enkelt av det. så när jag kom hem klockan 5 insåg jag att det var ju idag… Snabbt iväg för att få blommor för championat o vm 🙂 Och så mötet, det roligaste var att Ida och Goodgirls fugitive felix blev årets agility-rookie på klubben smileyGRATTIS!!! Sen var det mumsig middag. Out-n-out hundartiklar var med och bidrog till lotteriet, men nästa år får de nog anlita mc hammer till lottdragningen, för den tog väldigt stor del av kvällen.