Nu känner jag mig lyxig. Har haft en toppen dag. Trots att jag knappt fick på mig termobyxrorna idag så sitter jag här med min nya Powerbook och pillar, surfar på grannens nät (vi har inget än) och äter popcornsmiley. I förmiddags var jag och mamma ute på skogspromenad med vovsen. Tog några bilder på ett Karlhygge där ljuset var hyfsat. Motionbilder var det inte tillräckligt ljust för. Och nu ikväll körde vi en väldigt nyttig bana som Ida hade med sig till träningen. Den påminde om Allans banor, men jag vet att det var en svensk bana för den var ritad för det lilla ridhuset i fjäråstrakten. Det var iallafall påtvingad rörelse i banan samt både innersvängs-träning och tajta bakombyten. smileyEfter några rundor ploppade det upp lite lösningar som man inte hade tänkt sig från början. Det vill säga alternativ jag antagligen inte hade kommit på under en banvandring. Fast de ursprungliga alternativen innebar mer behövlig träning både för Tilda och Tulo. Tulo låste sig efter en tunnel ungefär som på julhoppet, så till slut var jag tvungen att mecka in ett bakombyte innan den raka tunneln för att han skulle gå med mig när han kom ur tunneln.
Blog ImageTilda i sitt vattentäta hundtäcke
Blog ImageBlog ImageTulo i sitt hundhalsband alá klick
Blog ImageBlog ImageBlog ImageVira i sin nya röda spårsele