Jupp, då har jag skaffat en flygbur för Finnland. Den är nog inte helt godkänd enligt måtten, lite längre, men eftersom jag fick dispens med ett halvt kilo på hund i kabin så hoppas jag att detta ska gå bra. Så länge jag lyfter upp buren innan jag går till incheckningen.

Tilda avskyr att bli lyft eller när någon petar på buren, så när man ska lyfta buren med henne i så ska hon döda väggarna. Väl uppe i luften så går det faktiskt ganska bra, det är starten som är jobbigast. Vi får väl se om vi får komma med eller inte, de kanske tror hon har rabies… 250,- kostade väskan. En svensk flagga har hon fått på den också. De hade även en väska på Rusta för 150,-, men den upplevdes nåågot större för den var hårdare.

När jag ändå var på Rusta så kunde jag bara inte låta bli att köpa deras slalompinnar… Alltid bra att ha. Nu när jag snart har en liten gräsmatta och allt. 299,- för 12 pinnar. Ganska onödigt egentlgen, men ibland för man sina cravings… Och det kändes som om jag skulle ångra om jag inte köpte dom… det kändes som en sån sak som är riktigt bra att ha bara 😉 Blog Image
Rusta kallade det: Serpentin agility 12 pinnar…… smiley