Jag hade bjudit in Annika Falkenberg för föreläsning på klubben, så igår, söndag var det föreläsning. Toppen att klubben hjälper till med sånt 🙂 Till en början så hängde nog inte alla riktigt med på vart hon ville komma, men när det blev lite mer praktiskt så var alla på spåret igen. Det är så kul när man ser att folk får aha-upplevelser och jag tror de flesta tyckte det var intressant.

Jag har bestämt att köra lite mer uppbyggnad på Vira nu framåt våren för att se om jag kan få bl.a. snabbare svängar. Jag har det senaste året mest lagt ner tid på Tilda när det kommer till det fysiska, men nu är det dags för Vira att få komma ikapp. Vira är ju egentligen den som behöver det mest, eftersom hon är lite stelare av sig och eftersom hon är den som har tendens att använda mycket ben och mindre rygg. På sommaren har hon enorma lårmuskler. Så nu när det mentala börjar falla på plats alltmer så är det dags att väga. Ska bli intressant att se…