Tar ett litet break och bloggar. Det kommer ju inte bli så mycket skrivet på ett tag. Jag tar mental paus och försöker sopa så mycket jobb under mattan som möjligt innan det bär av till Norge, samtidigt som jag försöker njuta av mig, hundarna och skogen för att komma väl till mods. Nu har Camilla varit en duktig flicka och lärt sig svara på sina kommentarer i bloggen, så jag slipper få hennes svar via mail och lägga upp kommentarerna i hennes namn, eftersom jag ska vara borta så kan ju det bli svårt, men det var ju ändå på tiden. Nästa inlägg fixar vi efter helgen, så det blir lite liv i hennes blogg. Då kan man förutom underkläder diskutera “Karlar med Stil”, antagligen slår vi till med en liten tävling på temat… hmm tror inte Karlar med stil finns att finna på agility-vm i hamar… knappast gregg derett iallafall, dunjackan han hade på kursen slår det mesta, men Engelskmännen skaffar en dunjacka första gången dom går blir utsatta för -9 grader och sedan har dom den resten av livet. Duntäcken får dom som barn för att inte frysa ihjäl i englands inomhusklimat. Men jag ska inte klaga, jag som är så slapp av mig i ämnet kläder… känner mig illa till mods över min klädsel bara jag mailar tant C som alltid är så välklädd.

På onsdag morgon så bär det av iallafall, Jörgen och Jens plockar upp mig i Göteborg. Så imorgon får jag väl packa, fick lite panik när Mari började rada upp vad hon hade med sig och fråga om hon hade glömt något.. hon tipsade också oss om nått köttigt mellanmål som jag inte minns eftersom jag inte äter kött.. så vissa är lite mer strukturerade än andra. Själv packar jag tyvärr alltid för sent… undrar varför, imorgon ska jag iallafall packa ordentligt och jag ska få med mig allt som behövs. Får försöka komma på något annat bra mellanmål, än vad det nu var som jag inte åt. So long