Trött – kortfattat: Det blev inget Danmark av olika skäl som jag inte orkar förklara. Istället åkte vi på dagstävling till Karlstad. Tilda vann hopp 3 & Vira vann Ag 2, så varsitt folksam presentkort fick dom 🙂 Grattis också till Festis som vann agilityklassen och Lucky med pinnen i 2:an!

Sen fick vi rapport från Tång-hed där Felix tro det eller ej har gått och vunnit han-klassen… BH1!!! Med CK, CERT och Dessutom BIM!!!! Ida berättade att de har tränat att Felix ska titta framåt så det blir snyggare gång, och träning ger uppenbarligen resultat 🙂 Ni är sååå duktiga stoort grattis och kramar från oss. smileysmileysmileysmiley

Om jag inte tar fel blev Rustic Russells Fairy to partax (Älva) BIR, en fin liten tik fårn Norge Grattis till Kari-Anne!

Nu har jag fått nya bud att det var Lenas Cleo som blev BIR… även hon en fin liten tik från Norge 😉 Jag får väl reda ut detta…

Nu har Lena klargjort för mig att det var halvsyster till Viras pappa som vann i Tånga-hed. Revefotens Wannabe busy lizzie (Bizzie) som vann !! GRATTIS

Blog Image
I fredags tyckte jag dessutom såå mycket synd om mig själv så jag beställde mitt efterlängtade Objektiv, tog tag i saken och bestämde vilket jag skulle ha och det fick bli detta:
Blog ImageVäntar med spänning på objektiv och fint väder igen 🙂 Jag beställde även 150-bommar av en fixarkompis så jag kan träna på det fast jag inte åkte till Danmark.