Nu har det varit dåligt med bloggandet, har varit mycket på jobbet, så vad har skett i hunderiet?

I torsdags var Vira uppe i grytet och tränade, hon klarade alla gångarna och passagerna. Tanken var att göra provet i lördags, men med tanke på de senaste och kommande resmilen, värmen och att Vira skulle behöva köra igenom det nån mer gång innan provet så hoppade vi över det. Bobbo o Dolly med familj var med och skällde på grävlingen.

I fredags var det avslutning på agilitykursen. Eftersom det var skolavslutning så var det bara 2 stycken som kunde komma sista gången. Glädjen och den stora behållningen för dagen var lilla Tintin som fick springa med boll som motivering och var supersnabb. Piraya får se upp för sin kennelkompis framöver om det fortsätter i samma tempo.

I lördags hade jag en lungn dag… åå det var härligt. Jag handlade present åt Jon, gick i skogen och såsade. Värmen tar verkligen på krafterna när den kommer så plötsligt.

I söndags var det utställning i Vänresborg. Det var bara 5 hundar med. Jag ville ha ck på Vira, men hon fick nöja sig med en slät etta. Domaren tyckte Vira kunde ha bättre topline.. hmm hon har ju minst lika bra som sin bror Sven som gick och vann och blev BIR. Så nu har lille Svenne 2 cert, ska det bli en Goodgirl-champis till iår ? Svens kompis Asta fick Ck, så då vann hon m.a.o. tikklassen, tror Marianne var väldigt nöjd med sitt nya får, och då menar jag inte Vira, utan stenfåret hon fick i pris. Väl hemma så gjorde vi iordning inför kvällen och hade familjen på besök eftersom Jon fyllde år

Det har även varit parsonspecial i stockholmstrakten i helgen. I år så hade de ingen agility, bara terrierace som går ut på att de springer rakt fram, en enkel tävlingsform för hundar o förare som inte kan något, så det var mest fokus på utställning som vanligt… Inga Goodgirl-hundar var med i år. En norsk tik blev bir Rustic russells titbitt… och en Svensk hane bim emblazys goldigger… tror jag

Nu måste jag jobba igen, så jag hinner bada ikväll 🙂