Nu är det ordning på vädret igen 🙂 Mina tjejer är lika morgontrötta som jag när vi ska gå till jobbet. Vira springer väl runt och spanar lite, men det är inte alls samma fart som på kvällspromenaden, vilket innebär att risken att hon ska försvinna inte alls är lika stor på morgonen.

Tur att agilityn kör igång igen, så man får tillbaks lite byggmuskler, känner träningsvärk från hinderflytten, och bena känner jag i när jag tävlat, undra hur det ska gå efter mina 12 lopp på lördagens inofficiella… Bäst att köra fram rullstolen. Jag har beställt mina 5 första hopphinder från Hans Nordgren nu, de verkar nästan oroväckande lätta… Först läste jag 4 gr lättare än de flesta hinder, men när jag tittade noggrannare så var det 4gånger lättare… de väger bara 1,3 kg, hoppas de inte blåser iväg när man tränar. Jag vill ha upp en balans nu så man kan köra lite kontaktfält… orättvist med dem som har tillgång til hinder hela vintern, speciellt med viktig tävling första helgen i april… Ann-Karin tyckte jag skulle vara hårdare med Tildas rivningar på träning, så jag ska kräva lite mer av henne igen, hon är ju extra slarvig på träning… det svåra är bara att dra gränsen när det är mitt fel och när det är slarv från Tilda, men jag ska göra endel enklare övningar där hon inte har chans att skylla på mig. Hon brukar skärpa sig på tävling och då är det mest när jag står ivägen, lurar henne eller är för ivrig till nästa sväng som hon river… Hon har ju väldigt sen “commitmentpoint” som det så fint heter…
Blog ImageHär ser man tydlgt tildas morgonentusiasm. Blog ImageVira lullar omkring och letar vilt i lagom takt
Blog ImageVäl på kontoret så kan man fortsätta sin sovmorgon.. då är solfläckar myycket uppskattade medans matte jobbar.