Jestreamern Vira
Idag har Vira simmat, och oj vad det gick. Förutom att hon fortfarande slurkar i sig en del vatten som hon inte kan låta bli att fånga framför sig så var det fullfart. Hon kom ända fram till bollen när jetstreamern var på, så antingen har hon blivit starkare eller också har hon raffinerat sin teknik. Första gången hon lyckades ta sig ända fram och skulle göra sitt hugg efter bollen så fick hon snedtyngd och jetstrålen körde iväg henne åt sidan… Men pån igen och andra gången lyckades hon… smileyHon brukar köra en stund, sen går vi några varv runt bassängen så hon får rapa och fisa lite för att få ut lite luft och försöka få vattnet att sjunka som hon svalt… och så kör hon en omgång till. Sen får jag gå ut med henne varje gång hon vaknar resten av kvällen, annars är det jetstream på golvet inne… stackarnsmiley.. hon kan ju inte hjälpa att allt vatten måste ut..

Lovergirl Tilda
ligger och tittar på mig hela dagen, hon vill bara gå ut och lukta/pissa snödrivor nu när hon höglöper. I brist på killar så flirtar hon med stackars Vira smiley och ibland tvättar hon henne som om hon vore 2 veckor gammal… Vira ser väldigt konfunderad ut och undrar vad det tagit åt morsan… “-först gör hon lekinviter, hon som alltid är så tråkig annars, det kan man ju inte ta på allvar, och nästa sekund ska hon tvätta mig…, suck hoppas hon blir normal snart så man vet var man har henne…”
Blog Image
Blog Image
Blog Image
Vintermöten
Igår blev det inte mycket aktiviteter med hundarna, nu på vintern så
tror man att det ska vara lugnt från andra saker, men nu har det varit
styrelsemöte, instruktörsträff, kommiteeträff, agilitykomitteträff och
snart är det fig-träff… såå varje vecka är det något fast det är
vinter. Igår var jag dessutom vråålhungirg när jag kom till
kommiteträffen eftersom jag åkte rakt från en kund till klubben.. en hungrig anna är en grinig anna… men det var mest
småprat som tur var.. till slut fick jag iallafall imig lite frukt med
potatissallad, det fick mig att tänka på agilitytävlingar när man åker
iväg och ska handla kvällsmat på ica eller statoil… med lite paj och kaffe efteråt
så var jag nästan en normal människa.. Alla sektorer skulle vara där
för att träffas, det var bara jag från agilitysektorn, förhoppningsvis
blir det lite ändring på framöver nu när vi är lite fler i gänget. Det
verkar vara förkylningens tider också… får hoppas att alla kryar på sig och att man själv inte
drabbas.