Idag sov jag länge.. skönt att inte ha så mycket på agendan. Jag började dagen med en promenad till farmor. På vägen gick jag förbi mamma och Tulo och lämnade tillbaka formen som jag använde till Lasagne-bakningen inför lägret förra helgen. Så mycket mat har jag nog aldrig lagat på en och samma gång. Som vanligt en spontan-lasagne, men själv tyckte jag att iallafall den vegetariska varianten blev ganska lyckad. Mamma kom ut och hämtade plåten, för Tulo hade tydligen lite svårt att glömma mamma Tildas goa lukt från promenaden igår.

Jag hade tänkt frukost hos farmor, men eftersom hon var i fullfart med bullbaket så blev det nybakade kanelbullar och kaffe till frukost, smiley inte helt fel det heller. Vira och Tilda fjäskade till sig endel ur farmors “hundgodisförråd” innan det var dags att gå vidare…

Klockan 18 var det dags för ridhusträning. Mamma kom med Tulo, så han fick träna istället för Tilda. Vi var bara 3 som tränade så det blev mycket för stackaren. Jag lyckades få honom att ta 6 pinnar när jag gick på fel sida..smiley det var första gången, och slalomträning ska det bli mer av i vår. Mamma ska ju gå agilitykurs med honom och parsongänget i Tämta. Jättekul att ha 6 stycken parsons på kurs. Nu är ju 3 av dem Tildas valpar, vilket inte gör saken tråkigare.

Vira fick träna lite slalom och enklare rundbana. Vi ska börja med svårare slalomingångar så smått, och jag ska även utvärdera mina metoder på A och balansen med Vira, men det är svårt att göra det effektivt i ridhuset. Jag längtar till våren, men vill inte att tiden ska gå för det är så mycket att göra innan dess.. vilket dilemma… nattinatt