Förra helgen gav det iväg till Gotland för att tävla. När jag ändå åkte, så tog jag med alla 3. Det blev en minst sagt spännande resa dit. Något försenade startade vi resan mot Nynäshamn. Vi tycte ändå att utan stopp så var det iingen katastrof (GPS:en visade ankomst tid). När vi började komma på småvägarna efter att ha kört av motorvägen så dök det upp färjeskyltar… Skit ! Då kom jag på sen pappillondagen i somras att det var vägfärja här någonstans, och GPS:en hade iinte sagt nåågonting om det. Det var ganska långt att köra tillbaka nu, så vi gasade lite mer och hoppades på att färjan över huvudtaget gick den här tiden på året. När vi kom fram så stod färjan på andra sidan. Suck, vi kollade tidtabellen och den skulle gå om dryga 10minuter, så den började sakteliga röra på sig. Jag tog snabbt ut Tilda så hon fick kissa men de andra 2 fick sitta kvar i sin bur, för jag hade inte tid med 3 irriga terrier. När vi kom över så konstaterade att vi hade förlorat 10 minuter och att det började bli tajt. Vi försökte köra lite fortare, men vägkameror och fredagsåkare som njöt av anskapet envisades att dyka upp på de slingriga vägarna. Inget bra ställe att ha bråttom på. Enligt gps:en borde vi hinna en kvart innan som var minimi incheckning för färjan. Då kom jag ju på att jag bara satte ungefär och noterade att gps:ens mål stod nån miil innan Nynäshamn…. Hua det började bli svettigt. Dessutom så började det bli torrt värre i tanken så började pipa några mil innan ankomst. Inga mackar, och om vi hittar en mack.. hinner vi? Tanken gick nästan i botten när vi såg färjan. Vi kommer intekomma av färjan om vi kör på nu. Jag kastade mig ur bilen med mina 3 terriersom som var väldigt nödiga, jag gick till incheckningen och försökte prata med 3 skällande terrier och han sa att incheckningen skulle ha stängt för 4 minuter sen. Jag förklarade läget och han sa att “Ja men det skulle ni berättat först så kunde vi löst det. “-Ja men hon kommer när som helst”. Han tittade på klockan, ringde kontrollrummet, jag fick meddelande att tankningen var gjord, då sa incheckningsgubben: Ni FÅR 1 MINUT. Skit, jag såg att han var helt allvarlig. 40 sekunder senare så kom den blå faran svischande in på området, jag skrek. Där är hon!!! Jag tog mina 3 terrier och kastade mig in i förarsätet och vi rullade in på färjan. Det var skänt när bi hade åkt så tidigt att ha en hundhytt bokad på färjan. Så de fick följa med upp och sträcka på sig, och efter maten så sov även vi en stund. Vi checkade in i den fina stugan inte långt ifrån tävlingen och efter en promenad så begav vi oss till tävlingsplatsen eftersom 1 hopplopp skulle gå på kvällen. Det var en mycket trevligt arrangerad tävling. Lite synd att jag missade schemabytet så jag fick köra hopploppet utomhus med alla 3 sist. Det var jobbigt, men någon tyckte iallafall att det var underhållande. En toppenhelg med ganska lätta banor och massa resultat för min del. Tulos agilitylopp i klass 1 kan vi stryka, men förutom det så kom vi i de 4:a klass 3 loppen 1,1,1,2,3,4,4. Det roligaste var nog när de kom 2,3,4a efter varandra på fredagens lopp. Det jag inte är nöjd med är Tildas kontaktfält på balansen, jag korrigerade henne för många gånger när vi började tävla utan att ha tränat i somras och nu stannar hon en bit upp. Men vi ska jobba med detför att få tillbaka dom, så vi tränar. Här kan ni se vad jag menar:

<!–
WriteFlash('’);
//–>Stort grattis till Jessica och Chelsea som bl.a. gjorde kanonlopp i hopp med bästa tiden på fredagen. ! Nu är ni på G! Nu hinner jag inte skriva mer. Hej hopp, ska se om jag kan komma ifatt.