Förutom att jag följt VM live emellanåt så har jag gjort enheldel här hemma. Det kändes faktsikst skönt efter allt att inte vara i Österrike. Igår var vi i Oskarström o tävlade. Jättetrevlig lagom stor tävling med enbart lag och klass 3. I ag diskade båda. Vira för att balansen var sprättig och Tilda för att jag var klantig.Tilda vann hoppklassen, men det var för svåra fällor för de små. Sen åt vi smaskigt på laxbutiken på vägen hem 🙂 Idag har jag fixat och tagit det lungt. Promenerat i skogen och tränat lite kontaktfält. Nöjd att Bu klarade fälten galant på VM fortsätter jag projekt springande. Det är så svårt att inte klicka när det blir hopp. Men det blir egentliga inga regelrätta hopp än, bara gränsfallsgrejer emellanåt. Och det är 1 på 8 kanske max… Vet inte om jag gör fel, men jag är ganska nöjd med framstegen iallafall. Tittade lite på gungan idag och ska börja med den snart på 8cm-höjd tänkte jag. Eftersom jag ska träna in stopp på gungan med 2+2 så vill jag att skillnaden är konkret gentemot balansen redan från början och kommer därför ha ett litet vipp direkt. Här kommer framstegen i vårt running. Det är svårt att få längre startsträcka… men plankan är ju ganska lång. Det lär ju inte vara något problem med rangliga balanser sen iallafall hihi… svårt att få det helt stabilt. Tur att Colin har vita tår så man kan se när han trampar med bakbenen

<!–
WriteFlash('’);
//–>