Colin är valp och får belöning för allt han gör när vi tränar. Så mycket beteenden som möjligt och så mycket belöning som möjligt. Självförtroende och roligt tillsammans. Det enda som rent konkret kan härledas till agilityn är vår springa runt kruk-träning. Jag försöker planera hur jag ska träna de olika momenten och mina planer måste ju vara förankrade i det som jag redan kan. Man ska ju klara hantera sina planer själv så att säga. Tusen nya kommandon är liksom ingen idé. Jag använder ett “ut”kommando på Tilda. Det betyder sväng ifrån mig och jag har efter några år äntligen börjat använda det när jag springer. Med det i bagaget så har jag format en plan. Jag ska lära Colin “ut” och även ett “in”-kommando. Här följer tredje in-kommando-träningen. In ska vara beroende av min position, det ska vara en innersväng tajt tillbaka. <!–
WriteFlash('’);
//–>