Jag och Fredrika har ju varit på Vikingaveckan. Vi bodde lyxigt 20 min från tävlingen i Jons föräldrars sommarhus och fick kvällsmat serverad varje kväll :). Vi var förvånade att inte fler svenskar var på Vikingaveckan och kände på konstgräs och VM-domarens banor. Speciellt eftersom det inte har varit några aspekter som har varken med underlag eller banor som hör till Internationell standard på uttagningarna iår. I vilket fall så var det en väldigt rolig vecka. Jag brukar tröttna efter 2 dagar, men hade trevligt hela veckan. Ösregnet på sluttampen gjorde det skönt att få bege sig hemåt. Men trots regn så blir ju inte underlaget farligt eller halt för hundar eller förare.

Här kommer en liten samlingsfilm: <!–
WriteFlash('’);
//–>
Här kommer en av VM-domarens öppenklasser först Tilda som hoppade balansen och sedan Vira som nollade:
<!–
WriteFlash('’);
//–>

Tack Norge