Idag har det varit lagträning för Good Girls Flying Circus och Terroristerna. Det var Tilda, Tetra. Felix, Sven, Vira, Tulo, Festis och Sigge. Colin trodde definitivt han var den fula ankungen bland alla vita som bara morrade åt honom när han var jobbig.

Vi körde en hopp och en agilitybana och det gick toppen för alla inklusive Tilda. Sven och Vira är ankarna i laget så det vill till att de sköter sitt på lördag. Jag måste träna mer. Efter några rundor i sanden så fick jag nästan kramp i benen och ramlade. Men det klart jag har inte kört mycket på länge. Tetra lyckades efter ett antal försök slå Tilda med 3 tiondelar på hoppbanan. 🙂

Colin lyckades när jag var iväg från kontoret idag välta hela sin hage med 5 kompostgaller på något vis och låg nöjd och tuggade på ett godispapper när jag kom in, med gallerna platt på sidan. Han brukar ju flyttta på hagen, men hur han fick dem att välta vet jag inte. Han tror även att det finns en dold lucka i matskålarna som han definitivt ska lyckas öppna. Han tror att jord är full av viktiga substanser som en valp ska få i sig… ja han har en del underliga idéer killen. ..