I helgen var det SM. Jag åkte dit med följande inställning.

1. Karlskrona är enda brukshundklubb som jag för 2 eller 3 år sedan lovade mig själv att aldrig mer tävla på. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. I vilket fall så hade jag inga som helst förhoppningar. Jag övertalade mig själv om att så länge hindrena är regelmässiga så är jag nöjd.

2. Tilda satt som klistrad i handen tidigare i veckan, klarade inte en klass 1 bana då hon hade väldiga problem innan tunnlarna, så jag får ta det för vad det är och inte ha några förväntningar.

Jag åkte hem med 2 insikter:
1. Hindrena var det enda som var bra på årets SM. Klagomuren har en lång lista.
2. Tilda duckade för tunnlarna, MEN, var för första gången sen innan skadan sig själv att springa med sista loppet på söndagen 🙂 🙂

Det kan faktiskt vara så att det var i en tunnel som hon stukade foten först gången. Jag är nöjd över att hon är sig själv igen förövrig tunnelantin, så nu måste vi få tillbaka våra starter, tunnlar och kontaktfält på balansen.

Stort Grattis till Pappislaget som tog en silvermedalj!!!!
Stort Grattis till Hanna och suprstumpen som tog ÄNNU en medalj!!!!