Igår kom jag ingenstans. Att åka iväg med terrierna skulle innebära att jag inte fick se Colin på en stund och jag kunde helt enkelt inte slita mig. Så lite dåligt samvete så fick Tilda köra ett pass slalom i trädgården. Hennes slalomingångar har blivit ganska dåliga sen förra säsongen, så vi försöker jobba upp dom igen. Jag har glömt av hur känslig hon är på mig och det är svårt att inte belöna enligt gammalt vanligt manér men jag försöker att inte kasta objekt som hon ska fånga i luften med tanke på foten. För övrigt så verkar hon helt återställd. Men den är säkert ömtålig om hon skulle landa på samma sätt igen.

Idag hade jag letat upp en agilitybana som Peter Holmberg ritat eftersom han ska döma SM. Jag föredrar flytgare starter än denna, men detso mer anledning att träna. Första rundan satt hon som en kardborre på mig, men sen gick det riktigt bra. Får se hur mycket jag hinner köra i veckan, men banövningar behövs. När Vira skulle träna kom regnet så hon fick bara köra lite kontaktfält.

Colin sköter sig exemplariskt. Orädd för det mesta, nyfiken och tycker om leksaker 🙂 Grannens barn hanterar han som fina fisken och han har hittills sovit HELA nätterna. Tack Karin Söderberg för att jag fick köpa denna fina lilla hund. Tack Mona Kjernholm för att du hjälpt till att ge honom bästa tänkbara start här i livet. Metallföremål är inga som helst problem att tugga på, inklusive klotången 😉

WEEEEEEE
Efter Tildas kvällspromenad så kollade jag precis på mobilen och fick se att sonen Felix har tagit sitt första CERT!!!!!!!! Helt fantastiskt duktigt av Ida och Felix smileysmileysmileysmileysmiley