I lördags så kom Komeda och Karolina och hälsade på. Vi sluttrimmade komeda och fikade. Se vad som tittade fram under lurvet… Det finns fler bilder i hennes blogg och hennes album.

Tävling. Sen byggde vi bana inför söndagens tävling på klubben. Jag skulle dömma och temat för dagen på de fyra banorna var bakombyten eftersom det är lätt att glömma bort. Jag försökte variera nivån på de olika banorna lite, men överlag så försökte jag hålla dom ganska grundläggande. Jag tyckte överlag att bakombytena inte var så illa som befarat hos deltagarna :). Fredrika hjälpte till att döma och det var skönt att få lite pauser. Till slut kom även solen fram och tinade upp oss efter en kylig förmiddag. Jag tog tackolov inte tofflorna på mig på morgonen. En trevlig dag som avslutades med att jag somnade ganska hårt i soffan när jag hade ätit.

Vira har fått ingå en kontaktfälts fas. Jag har tagit hem brädan och hon får kvällsmaten på fältet efter prestation. Hon studsar ner riktigt snabbt, men mattan är lite hal så hon har utvecklat en surf-teknik nerför sista delen av brädan som tyvärr inte funkar på riktiga kontaktfält. Men hon är duktig. Tilda får vila från agility en vecka till. Hon har inte haltat på en vecka, men varför utmana ödet. Tulo sprang förresten med Elin på tävlingen… en boll så följer han med vem som helst. Och tro det eller ej så stannade han faktiskt på kontaktfälten… Hej så länge.