Paula med Boozer och Ida med Felix kom 1a och 2a i hoppklassen i tidaholm idag. Endast en sekund skilde dom åt, sen var det ett antal ner tll 3an. Filmkameran tyckte inte om min dvd idag, men jag filmade med den lilla kassa, därav den dåliga kvalitet. Alla topp 5 vann varsitt adventshjärta, eller allahjärtansdaghjärta var det nog ;). GrATTIS till Paula och Ida med hundar !!!

Boozers lopp >>

Felix lopp >>

Själv så tränade jag fält i agilityloppen och i hopploppen klantade jag mig. Vira gjorde fina A’n som vi har haft problem med. Tulos fält var inget att hurra för. Underlaget var bra. Agilityklassens banor var väldigt konstiga för de flesta. Fyra raka tunnlar utspridda är verkligen inte min grej. Det blir så hackigt när dom har axat upp i full fart och kommer ut ur tunneln för att få det så snävt som möjligt. Kanske en utmaning för klass3hundar att få snävt, men så tvära svängar utan att ha kontakt med hundarna i klass 1-2 är inte uppmuntran till flyt och fart. I hoppklasserna så låg tunnlarna lite bättre då de var placerade efter varandra istället. Hoppklassernas banor var ok.

Det var ett jättefint ridhus, bra arrangerat och underbart väder, så vi hade en mycket trevlig dag. Som vi drog ut lite på genom att åka fel på hemvägen 😉