Då har man fått i sig lite god lördagsmat efter en dag i ridhus med trevlig inofficiell tävling som Kungälv arrangerade. Tilda fick stanna hemma, men Vira och Tulo följde med, även deras bror Boozer med förare Paula var med och sprang sin allra första tävling. Efter Viras senaste sega träningsinsatser efter löpet så hade vi med klöven, och hon sprang faktiskt på hyfsat. Det var inte snabbaste Vira, men inte heller långsamma Vira. Vira hade problem med ett ställe i slalomet 2 av loppen varpå hon hoppade över en port. Men 2 lopp nollade hon. I hopploppet så sprang hon ca 4 sekunder långsammare än pippi som vann medium. Lika fort som pippi kan hon kanske inte springa, men jag tror att snabba Vira kanske kan ligga 2 sekunder efter. Men vi jobbar på att komma tillbaka i form. Tulo var rolig att springa med och ganska duktig från och till. Han flög gungan första loppet, men gjorde resten galant. Andra loppet så trodde jag han skulle ta kontaktfälten ännu bättre än i första, men det visade sig att andra loppet blev ett steg tillbaka och han hoppade både balansen och gungan… hmpfr… I hopploppen så missade vi upploppet på ena rundan, och andra rundan som var en riktig fartbana så hade han kommit upp i en väldig hastighet när han skulle in i de 5cm tjocka träpinnarna, så han gick in i andra porten.

Annas oslagbara försökte fylla mig med hembakade mumsiga kakor för att jag skulle bli långsammare på banan, men jag bara tackade och togemot 😉

Boozer då? Jo han var faktikt jätteduktig. Boozer och Paula har kommit längre än vad jag trodde. Det finns lite mer fart att hämta och kontaktfälten kan bli bättre, men de sprang ändå på väldigt bra från och till. Boozer diskade bara ett av loppen, gjorde på sitt andra lopp någonsin sin första nolla i agilityklass och kom 2a efter pippi smileysmiley Stoort grattis till Viras bror Boozer!!!! Nu ska jag ta det lungt i soffan 🙂