Idag har vi varit hos Komeda med kompisar och hälsat på. Komeda har fått ett eget galleri och hennes sida har blivit uppdaterad. Hon har tagit familjen i Stuvered med stormsteg och har kommit gott in i livet med grisar, katter och andra;). Rasmus är inte helt nöjd med en liten terrier som tar hans saker och skäller på honom, men han kommer nog komma på att det är riktigt roligt. Vira tittade efter rådjur och Rasmus efter Vira, eftersom hon löper. Lilla Komeda struttade omkring emellan och var söt, åt rådjurskit och busade. Tilda ville bara ha husses boll.

Och så lite agilityreflektioner. Kollade Schweizarnas lopp, dom som kom 1a o 2a i Large ag ind. på VM. Båda körde ganska lika. Mycket bakåthandling med “tillmighanden” uppe lång före hinder, hundarna drar på bra ändå, håller axet uppe. Ofta tenderar hundarna gå ner ifart på liknande. Det finns en svensk som jag tidigare reflekterat över som lyckats lika bra med liknande, det är väl en tränings-sak och jag skulle gissa även en fråga om hundtyp.

Fick även reda på idag att Tilda får använda sin SM-kvalifikation 🙂