Tack för alla lyckönskningar, jag får skicka dom vidare till Komedas nya familj. Jag ska inte ha 3 hundar riiktigt än. Komeda ska nämligen bo på foder hemma hos gänget på Stuvered. Husse tycker jag är knäppt som köpt en hund till. Och dessutom inte ska ha den hemma… Det gäller ju att gardera upp så man har agilitymaterial även i framtiden. ; ) Komeda kommer förhoppningsvis få lite längre ben än sin sambo räserrasmus, så på agilitybanorna kommer ni garanterat att se henne. Komeda inleder sin agilitykarriär med Goodgirl kennel-läger inomhus agility i Tandelmåla redan i januari tillsammans med alla Tildas illbattingar till barn . (Tetra, Felix, Sven, Vira och Tulo). och mina fantastiska valpköpare. smileyBlog ImageMatte Karolina med Komeda, som är döpt efter en polsk jazzmusiker Krzysztof KomedaBlog ImageHusse Emil med nya kompisen Jack russelln räserrasmus, som ibland kan tycka hinder är överskattade när man kan springa efter bollen på en vanlig plan.
Blog ImageKomedas nya kompisar grisarna.

Och så appropå Tildas illbattingar så fyller Virvelkullen 4:a år idag. smileysmileysmileysmiley STORT GRATTIS TILL Vira, Sven, Tulo, Boozer och Molgan!!!!

Blog Image
Blog ImageHIPPHIPP HURRA HURRA HURRA!!!