Så är dagens känsla…
Det är inte nyår än, men ändå känns det efter årets landslagsinsatser som en ny start inför kommande år. Det känns roligt och spännande. Vad ska ske vidare med världens bästa Vira och kommer jag orka köra Tulo. En lång vinter framför oss med ridhusträning. Tulo ska få en chans, men det går inte komma ifrån att det är svårt att lägga ner den träningen som behövs på en hund som inte bor hemma. Allt nötande på slalomingångar och kontaktfält är ju hopplöst svårt att genomföra. Men han har kommit såpass långt, så jag ger inte upp riktigt än.

Och så våra små goingar… Ska Sven ta fler cert, kommer Tetra sätta sin första nolla, och Felix.. ska han fortsätta i samma fantastiska utveckling. .. En ny valp kommer antagligen till kennel framöver och visst blir man alltmer sugen, men det blir ju isåfall på Tulos bekostnad. Snart är det MyDog och sen är det GoodGirl-läger i Tandemåla. Sen alla träningskamrater som utvecklas något otroligt hela tiden, även otroligt kul och inspirerande att följa och se fram emot… Massa spännande med andra ord.

Mot nya äventyr!

Världens bästa Vira i trädgården:
bättre fotomodell än sin mor. Synd att mamsis hundtäcke är llite stort.
Blog Image
www.out-n-out.se