Tidigare idag var jag trött på allt. Men så åkte jag upp till klubben, råkade komma lagom till styrelsemötet som jag missat med en timme bara, det var ju ingen höjdare. Efter mötet tog jag mig iallafall tid för lite träning. Och weee vad kul det var. Tilda som förlorade mot Tulo på en tråkig rolf frank-bana i helgen, gick hur bra som helst i gräset, och Vira fick köra sina studsövningar vilket hon gjorde med bravur. Vi har under 3 veckor nu tagit lite studsar då och då. I början var det enkelstudsar, sedan dubbelstudsar, trippelstudsar och idag så klarade hon av att köra 4-studsövningen utan problem :). Så näst ska jag testa att vinkla hindrena sen blir det svängar också. Det märks att hon tycker det är jobbigt för om jag gör för mycket så springer hon bredvid. Hon börjar även acceptera sin streching lite bättre och vi kör lite slalom i trädgården när vi hinner med, så framåt våren kanske hon är i bra form ;). Så mitt muskelfördelningsprojekt går vidare, om än i långsam takt nu när vi har haft endel med huset och jobbet det sista. Jag tycker det känns som om hon är lite snefördelad på bakbensmusklerna så jag försöker skritta henne, men det är svårt när det dyker upp dofter som hon ivrigt ska iväg på hela tiden, för ta högt gräs på plan istället för skog tror jag ;). Det är perfekt 5-10 minuters asfaltspromenad till och från elljusspåret, brukar köra ett travpass på tillbakavägen så dom får ta ut steget i ordentlig, fast jobbigt för mig att hålla uppe takten.

Vira fick även köra kontaktfält ikväll, jag är lite orolig att jag belönade farten lite väl mycket så hon kommer väl flyga i Rättvik, men strunt samma, hon var på topp iallafall 🙂

Jon bytte däcken i fredags, eller rättare sagt hämtade dom och åkte och betalade någon att byta dom. Jag frågade om det inte var 16tums på, men han sa att Nepp det är 15 tums. Vi har hela helgen undrat varför det låter så förbenat konstigt om däcken…. idag ringde min bror och undrade var hans däck var… Så det var visst 16tums. Så det är bara till att byta igen… Nationalitet… ja gissa.