WEEEE WAWAAWWA WOFWOFWOF…. Tilda har fått ta det lungt efter VM, men idag fick hon träna lite, och gissa om hon var nöjd smiley Hon säger att hon aldrig ska nolla ett enda VM-lopp igen om utebliven träning ska vara “belöningen”.

Gungan har varit projekt fart iår och det har ju verkligen givigt resultat. Hon älskar sin gunga. När vi tränar så står hon och småtrampar för att den ska gå fortare ner.
Yvonne Östers bild från SM:
Blog ImageÅrets projekt blir snabbare balans. Eller rättare sagt, projekt “bort-med-smygandet-på-tävling”.
Jag inledde det inför NM förra året och hon hoppade balansen båda loppen, efter att ha satt varenda balans hela sommaren. Så därför har det uteblivit iår och gungan har prioriterats. Men nu har jag mer lärdomar i bagaget och jag har studerat NM-loppen, så projektet återupptas. (Möjligen efter NM då 😉 Men vi har småstartat lite iallafall. För om Frodo går runt så hinner vi inte smyga på balansen. Vi får väl se hur det går, återstår att se. Just ja kom på att jag höll på att leta efter domaren till NM, får ta det sen, så man kan studera lite…

Under träningen så konstaterade jag.. att … ju kräsnare man blir, desto mer inser man hur lite man har tränat. Jag konstaterade att jag är indoktrinerad och aldrig nöjd. Jag konstaterade att jag har en hel lista med saker som Tilda kan bli bättre på. Hon är dock väldigt bra på att bita i kopplet, äta korv och skälla. Min älskade lilla galna terrier. 🙂 Tilda är den som jag har största öga till när jag är hemma, Vira är den som jag saknar mest när jag är borta, konstigt, men rättvist att båda är favoriter på sitt egna sätt.

Idag så tränade vi tajta bakombyten och balans. Innersvängar har det tränats endel på iår och de tajta bakombytena har glömts bort, kändes även som hon har tappat sitt ut-kommando, så det står på listan. Konstigt att man inte kan träna allt hela tiden… ja just det, man har ju ett jobb också 😉 Och inte var det vinst på trisslotten idag heller 🙁 Men imorgon får vi huset, weeee så sen ska iallafall Vira få moment-träna lite mer… om jag nu vågar ta ut henne på gräsmattan innan vi har Virastängsel runt.