Jag sitter och försöker fundera ut upplägget på min del kursen i helgen (handling). Jag känner ju inte till alla vovs, men jag har iallafall fått en önskan med bakombyten. Och det är det säkert fler som behöver. Så en bakombytesbana har jag ritat. Jag tog lite inspiration från Allan, för han är mästare på att tvinga fram bakombyten. Jag hoppas det funkar, men det vet man ju aldrig förrän efteråt… Jag kommer antagligen lägga upp banan efter kursen, men jag vill ju inte att någon tjuvkikar och fuskar som ska vara med. Den andra banan eller övningen som jag har försökt få ihop bygger på närarbete. Inte närarbete i stillastående kombinationer, utan i bansituationer där det finns mycket att jobba på hos många. Vi får se om jag kan lura dom 😉 Sen kanske man behöver gå tillbaka till mindre kombinationer, men det är ofta lättare att få fram sin mening och bli ihågkommen om problemet uppstår i en bana först. Hundarna som är snabbare än sina förare brukar gå bättre att få lurade. Ska fundera vidare imorgon, men söndagens övningar är nog bättre att göra på lördag kväll när man bekantat sig med alla och deras problem.