Blog ImageNu har det varit dåligt med bloggande på ett tag. Tilda börjar kännas riktigt bra igen och vi försöker finslipa det sista inför Finland. I helgen var vi på läger i Kydingeholm.

När vi kom upp på fredagen så körde vi en Allan-bana på tid, de gamla mot de nya. Tilda gjorde sitt och satte en nolla. Bra tid trots en fulegrej då hon vände sig åt fel håll när jag var lite sen. På lördagen diskuterade vi i grupper, tränade på hur torsdagsträningen innan vm ska gå till (Då vi får 18 minuter totalt att träna på) och vallade får hemma hos Eva som bor otroligt fint…. och Jupp, vilken vallhund jag är smiley

Vi bestämde startordningen på VM. Mascot kommer köra först ut, sedan Max eftersom dom inte varit med innan och sist Tilda, fast egentligen spelar det inte så stor roll eftersom alla har lika stor press då man inte får räkna bort någon på VM. För Ros-marie spelade det ingen roll om hon var först eller sist och jag tyckte det kändes bäst att köra sist, har ju alltid gjort det i lag, så det fick bli så. På söndagen körde vi en Allan Hansen-bana och alla 3 satte sina nollor i den ordning som vi ska starta 🙂 Mediumlaget kändes stabilt och det var kul att köra ihop som vi ska göra på VM. Synd att man inte kunde träna mer ihop innan det är dags.

Söndagsbanan:
Blog Image
Jag måste säga att jag tycker om Allans banor. Fler av dom hittar ni här: http://www.sitecenter.dk/kennel-spaceman/nss-folder/agilitycoursesfromallan2008

Tilda har fått ett nytt fint regn täcke, out-n-out special edition.