En snabbsammanfattning av en härlig helg utan tävlingar. I helgen har rymmarna hoppat agility. Felix var på utställning i tånga-hed, fick ett 1a pris med fin kritik trots att han inte gick så exemplariskt i snöret :). Han är en fin kille. Vi mötte upp på vägen, hyrde banan en stund hos emelie och körde lite fart och kontaktfält. Varma i solen så åkte vi inom Shivas och Tarzan på vägen hem för hundbad, kaffe och fika, Tackar 🙂 En underbar dag.
Blog ImageFelix var som vanligt duktig på agilitybanan.

Idag fick vi besök från Tetra, Festis och Maria som kom och tränade ihop med Felix o Sigge. Tetra är extremt lik Tilda på agilitybanan, så Maria får lägga om sin körning från Festis lite. Här finns det ingen tid att tänka, och marginalerna för error är små med en hund som är så känslig på rörelser. Men efter några rundor så såg det riktigt lovande ut. Lite mer slalomträning och bankörning så Maria får in det i kroppen så kan dom bli farliga på banorna för fart är det iallafall inte brist på.
Blog ImageEfter träningen så badade både mattar och hundar som numer ligger helt utslagna och tar det lungt.