Kurserna hade avslutning förra veckan. Verkligen superkul med så entusiastiska deltagare. Fick t..o.m små avslutningspresenter från grupperna. Och fika fixade dom också smiley. En blomma från tisdagsgruppen och en stor hundmatskål med godis av torsdagsgruppen weeee!!! 🙂 Tusen tack för roliga kurser och lycka till på alla tävlingar i sommar!!!

Så idag hade jag en hel kväll för bara mig och vovsen. Vi gick en lång promenad och sedan körde jag lite agility med Tilda och genrepade hennes svaga sidor. Jag kunde inte släppa missen jag gjorde i Hässleholm på agilityloppet, jag borde gjort ett helt framförbyte istället för att ta emot henne som nedan, då hade jag inte kommit ivägen och tvingat fram rivningen. Så jag byggde upp en variant på den, och ett framförbyte fungerade super.

Blog Image
Gungan
Eftersom vi blivit varnade att Savoija som ska döma landslagsuttagningen är lika hård som Lamanen på gungan så tränade vi gungan med ordentligt stop nertill.

Sen var det antikardborreträning på tunnel och slalom:

Tunnel
Tilda har som ni vet en ful ovana att vända i tunneln om jag vänder för tidigt, så banantunnel med boll efter fick stå på schemat.

Slalomingångar med händer ivägen och köra klart hela fast jag viker av kördes.

Det kändes som ett kort men produktivt pass. Vira fick köra gungan och a-hindret några gånger, sen gick vi en liten promenad och åkte nöjda för kvällen hem igen. När jag kom hem så hade jag fått en ny bild på balansen som har fått lite mer stag. Färg, Trä och matta ska på.
Blog Image