I helgen var det tävling i Oxelösund. Fredrika kom förbi och hämtade mig efter jobbet, vi bodde på ett vandrarhem ganska nära tävlingen. På tävlingen så var Vira först ut, och jag halkade omkring och vågade inte springa så det gick som det gick. Med Tilda var det många favoriter i repris. Rivning, ramling, tunnelstrul, hjärnsläpp. Dita skorna var helt enkelt kassa på den hårda gräsmattan och dumma mig hade lämnat skorna som jag fick av farmor när jag fyllde år på vandrarhemmet. Efter ett dyk och mycket halkande så fick det bli barfota i sista loppet helt enkelt. Jag beslutade mig för att ta tag i Viras lopp och höll ordentligt i henne varpå vi nollade och till min förvånad kom 3a… och därmed fick Vira plutten ett cert 🙂smiley Jag och Fredrika firade detta med laxpaj och undertecknad med lite vin på en liten fik-restaurang bredvid Östersjön. Blog ImageI väntan på maten… Fredrika slukade i sig maten, hon visste nämligen att det var party på vandrarhemmet (60-års kalas) och ville väldigt gärna hem till detta ;). Efter lite extra proviantinhandling på ica och ett stop att skaffa lite ström, så åkte vi därför tillbaka vandrarhemmet och njöt av trubadurens visor genom fönstret. smiley

På söndagen hade jag mina salomon och dom gick myyyycket bättre att springa med. Tilda fastnade dock i handen i hopploppet, sedan bestämde jag att sista chansen är sista chansen och fixade en nolla. Hon smög på balansen och fick ett tvärstopp i en sväng. Vi kom 2:a efter Mascot. Emelie och Magda kom 3:a bara någon tiondel efter.

Cert-rosetten från lördagen var så liten så Vira tyckte vi skulle “gambla” sista loppet, hon spar sig till större rosetter. Gamblingen lyckades inte, så det får bli en större rosett framöver ;). Banorna var överlag inte helt mina favoriter, men visst fanns det lite roliga kombinationer. Fredrika och Chilli nollade hopploppet, men fick lite utsvävningar, det räckte till en 10e placering i large. Grattis till nollan och Tack Fredrika för mycket trevligt sällskap!

Nästa helg ska vi till Hässleholm, då får Dita skorna stanna hemma för planerna i hässleholm är också hårda och då är gummigt viktigare. Jag har bildbevis med mina Ditaskor i Hässleholm för 2 år sen:

Blog Image

När jag kom hem såg jag att Felix vunnit 2 klasser på Partilles inofficiella tävling. GRATTIS!!

Svaren på Tetras röntgen kom också och det var A, så nu har dom ingen ursäkt att inte hoppa.