En kämpig dag på banan som domare idag. Man får ett annat perspektiv om man dömer nån gång ibland. Dagens banor var något klurigare än förra veckan då jag hade blivit ombedd att tänka på nybörjarna i Partille. Mosig i ansiktet av solen just nu. Tackolov hade jag med solglasögon denna gången annars hade jag väl legat med migrän vid det här laget. Lite sol inför kommande weekend i Gibraltar är dock aldrig fel.

Det var många av kursdeltagarna som var med och jag tyckte alla gjorde jättebra insatser. smiley
De nervösa debutanterna från kurserna Daniel/Chili och Ida/Felix gjorde varsitt jättebra lopp med bara en rivning. Felix fyllde 1,5 idag och Chili är inte mycket äldre.

Resultaten
ligger nu på klubbens hemsida >>

Dagens banor:

Agility >>
Hopp A >>
Hopp B >>

Grattis till Pia som blev godkänd tävlingsledare!