I veckan har jag haft 2 kurskvällar. Det är verkligen roligt att ha kurs igen efter en tids uppehåll. Totalt är det 11 stycken hundar uppdelade i en tisdags och en torsdags-grupp. I tisdagsgruppen är det 3 parsons (Sven, Belllman, Felix) en Pappis (Tintin) och så Schnausern Myntha.

I torsdagsgruppen är det 3 JRT (Jackie, Chilli, Loke), 1 PRT (Beda), en Borderterrier (Basta) och en Scnauser (Alfonso). Så många terrier med andra ord.

Jag hade svårt att bestämma mig var jag skulle börja med tisdagsgruppen eftersom jag hade de flesta på kurs i höstas, men dom fick börja med en springbana för att damma av sig lite efter vintern, sen blev det nygenomgång och repetition på sidavstånd och serpentiner. Att använda rätt arm vid rätt tillfälle kan ju behöva en del tränng innan det sitter, så en repetition skadade inte alls. Torsdagsgruppen fick gå igenom starter/belöning/motivation och lite framförbyten för att ha något att träna sin koordination på under veckan.