I Lördags så bytte Vira sitt gamla täcke mot 3 klövar ute hos gänget i stuvered 🙂 Rådjursklövar denna gången, lite smidigare. Laddade inför Varberg så åkte vi iväg med en klöv i väskan. Tilda var först ut i agilityloppet, jag klantade mig i starten så hon tjuvade och diskade sig rakt upp på balansen. Vi körde vidare och hon gjorde ett bra lopp, förutom att balansens nedfart gick oändligt segt, men jag har lärt mig att inte träna balans i ridhus mer eftersom Tilda har svårt att skilja på kanten i sanden och därför börjar smyga för att vara på den säkra sidan. Sen var det viras tur för hopp. Massa tunnlar… wee säger Vira och springer på bra. Jag trodde ändå inte tiden skulle räcka så långt eftersom jag tyckte jag hade för mycket kontroll på loppet, men den ena efter den andra kom in och det visade sig att tiden inte var så pissig iallafall 🙂 1a Maja, 2a Erik, 3a Vira (CERT!) smiley, 4a Zimba, 5a stumpen, 6a Zoe. Vilken duktig tjej… Tilda skulle “bara” nolla hopploppet, och för att göra det så skulle jag gardera slalom och var helt ivägen varpå vi fick en vägran smiley dumma matte…

I lag var ju “Evil Knievel” anmälda som blev det slutliga namnet på Tulo, Zimba, Tigra och Viras lag. Tulo först ut gör sitt livs första nolla smiley, sen gör Zimba en fin nolla… och så var det min tur igen eftersom Tigra inte var på plats. Jag glömde i flåset vem jag sprang med och tappade henne när hon låste sig på fel hinder, så det blev ingen placering för laget. Men Tulo hade näst bästa tid efter maja, trots lite svajningar :).

Sen var det dagens viktigaste lopp. Mediumlaget hade sin sista chans att ta sin sista SM pinne. Det var andra gången på hela året som vi hade fullt lag med. Vi var tvungna att vinna. Råttjägarna hade 5 fel, med vägran i slalom, så tiden var inte så bra.. Pippin först ut och river, Vicky andre man ut nollar, Festis tredje man ut, fem fel i slalom… Tilda var tvungen att nolla för att fixa pinnen. Tappade nästan banan i huvudet, men fast besuluten att nolla, så fick jag ordning på det, hon drog mot fel säck, men det räddade jag bra, SM var ett faktum då bara sista hindret var kvar, jublet låg i luften och Tilda rev sista pinnen… Vilken misär 😉 Jaja förhoppningsvis kan vi tävla med hela laget vid några fler tillfällen iår. Tyvär så hade jag glömt dvd till filmkameran så det blev inga lopp filmade för dagen.

Här är resultaten Small >>
Här är resultaten Medium >>
Här är resultaten Large >>

ps: Banorna var inte exakta för de olika storlekarna i hoppklasserna.