fortsättning
Förbudet gäller dock bara elitklassen, och det kämpas att få det upphävt igen. Men sporten har börjat bli farlig på flera sätt. Elitklassens small och mediumekipage har börjat domineras av brottslingar. Terrorprojektet som genomfördes på anstalter runt om i Sverige har börjat få fotfäste i hundsporten. Projektet bygger på att brottslingarna ska känna ansvar och därför fick de varsin liten vit terrier av staten som ingen annan ville ha. I 7år har nu brottslingar tränat sina hundar fulltid, en möjlighet som få i landet har, förutom dom som med hjälp av mafiapengar kan träna dagarana i ända. Klasserna är uppdelade efter förarnas fysik och koordination. Varje år kan man försöka uppgradera sin klass genom att göra ett nytt fys-test. Ansvarig för hela denna fysiska komplott är en räv i gemet nånstans på västkusten.