Igår stal jag en bana av Line (tackar) innan jag åkte till träningen ifall ingen annan skulle ha med sig ngn. Det var genrep för Tulo. Han är bra i ögat men jag ville inte träna helt pass med honom , så han fick köra banan 2 gånger sen tog mamma med honom hem igen. Han drog mot tunneln på väg till 5, men det räddade jag precis, sen klarade han slalom galant i full fart, jag fick hålla i honom så han inte skulle sväva ut på 14 mellan 8-9 och därför kom jag inte i tid ner till 10 för att få en bra sväng så där var det utsvävning, men istället hann jag med upp till 12, så den svängen blev ganska bra. Han klarade banan med en rivning första rundan och utan ngt fel andra rundan… Mamma har inte sett honom srpinga på länge, så hon var sååå stolt 😉 Men det är ju inte bra med bra genrep.. eller vad säger man, vi får väl se på lördag.

Blog Image