Pratade med en vän som undrade över mina visdomsord, kom i efterhand på att de ploppade nog upp av att jag i huvudet gick igenom nån gammal kurs-konversation med E-M. Jag trodde folk slutar läsa när jag skriver semla 😉 Visdomsord bara dyker upp och alltid brillanta när man kommer på dom, för de stämmer just på en viss vinkling som man går igenom i huvudet, ända tills man hittar vinklingar och motbevisar sig själv. Så är jag jämt och jag är kass på att argumentera för min värld är ganska grumlig, på ett sätt avundas jag dom som kan säga en sak och sedan stå för den, inga bevis eller argument i världen kan få dom att ändra sig, de hittar alltid motargument, och finns det inga så kan man alltid säga att “Så är det.” Fast jag avundas dom bara just då, när man argumenterar, för jag får alltid ge upp först. Generellt så föredrar jag folk som är lite grumliga.

Så jag blev uppmuntrad att fast jag tvekade, skriva mina visdomsord som jag kom på igår när jag satt och frila bilder. It´s a saying. “Think outside the box” och först kom det bara in i skallen, men sen förstod jag varför… det var den omedvetna agilityguden som la orden i hvudet på mig för att ha mig som medlare till agilityfolket. Till alla som ser Greggs video mer än 10 gånger och är slaviskt oförmögna till självständigt tänkande eller initiativförmåga, för de är rädda att det ska bli fel. Som aldrig i världen skulle våga testa ett blindbyte och utvärdera. Som bara kommer göra dubbelboxövningar hela sommaren med sin hund tills den är så uttråkad att inte den nya referenstiden i hoppklass räcker till längre. Som inte vågar ha hunden stå bakom ryggen och tigga bullar när hon/han bakar, för alla vet ju var reinforcmentzone är…

Då säger jag… Don´t forget to: Think outside the box (Passar ju i dubbelbox bemärkelse) smiley

Våga vara lite grumlig även när du tränar

Wiki säger
Thinking outside the box is a cliché or catchphrase used to refer to looking at a problem from a new perspective without preconceptions, sometimes called a process of lateral thought. The catchphrase has become widely used in business environments, especially by management consultants and executive coaches,
and has spawned a number of advertising slogans.
“Out-of-the-box-y-ness” has also caught on recently, typically used to
describe creative, wacky, smart ideas.