Ja då var vira o Tulo anmäld i ett tillfälligt lag i varberg. När Eva-Marie skickade namnet så satt jag med en kund… Jag blinkade 5 gånger och låtsades inte se det. När vi var klara och kunden hade gått så åtregick jag för att se vad det var hon hade skrivit egentligen…

Hard woods and the soft balls

Jag började så smått le, sen ringde Jon från sin sjuksoffa, jag berättade om namnet och då bröt det ut, jag skrattade så tårarna sprutade. Jon frågade om Eva-Marie blivit inspirerad av en tysk porrfilm… haha söta Eva-Marie så oskuldsfull när jag frågade om hard wood … E-M: “-är det inte typ ord virke också”… och soft balls ?? E-M: “-jag tänkte på fluffiga små studsbollar”. Efter en intressant diskussion så beslutade vi oss att ändra namnet för att inte bli avstängda av skandalpolisen och E-M hoppades att inte Pälle skulle tänka lika illa som jag innan hon han ändra namnet.