Igår fyllde virvelkkulen år 🙂 Vira, Tulo, Sven, Boozer och Molgan är nu 3år.

Vira fick följa med till Hjärtevännens hunddagis och fika i julstämning. Vira fick hemmalagat leveregodis eftersom hon fyllde år och jag köpte mig lite hemmalagat julgodis. mums…

På kvällen var det träning i ridhuset. Tilda och Tulo var med. Tilda var bara med lite grann, jag behöver ju få igång henne lite innan MyDog. hmm vad lätt det var att springa med en hund som vet vad den ska göra.

Kvällens hoppbana var lite för svår för Tulo. Ganska konstig historia, men ingen skugga på den som letat fram den, för det är faktiskt ganska svårt att veta på ritningen vad det blir av det. Jag är ju inte direkt den som tränar för svårt med mina hundar så jag är kanske lite extra känslig. Det sista jag överger är hindersug, motivation och glädje, jag tycker om när hunden får tänka själv och jobba självständigt, så för Tulo var detta inte riktigt grejen än, han har mycket kvar att lära först. Tulo blev ganska upprörd över att det var så svårt och hoppade och skällde på mig i förtvivlan. Jag var tvungen att springa banan med Tilda en gång för att se om det gick få det flytigt. Hon rev endel, men det var maxat medium i ridhus, så det blev lite för jobbigt för henne med tanke på vilan. Annars klarade hon banan galant. 🙂 Vi får se om vi kan kompensera med en enklare bana nästa gång, så att Tulo kommer in i gemet igen innan det är dags för Oskarström.