Jag och Tulo hade lite meningsskiljaktligheter på träningen idag. Första rundan gick hyfsat (den på filmen) förutom att jag slarvade vid ett hinder, skulle dessutom inte gjort det bytet så, gjorde det bättre med Vira sen. Däcket är inte Tulos starka sida, så det får vi jobba mer på. Misstolkade även blindbytet på slutet för jag låg kvar och gjorde bakombyte innan tunneln som inte var tanken.
Ida och Felix fortsätter att imponera, Felix är Idas första hund som nu är 14 månader… och se vilket lopp… 2 ofrivilliga blindbyten som Felix löste fint helt själv 🙂

Sigge och Elin visade att det var inga som helst problem med denna banan… piece of cake.

Ridhuset är en riktig segdragare för bena…

Felix & Ida >>
Elin & Sigge >>
Jag & Vira >>
Jag & Tulo hrmpff >>

Bonus:
Och för er som vill ha lite roligt åt min koordination, så har klumpfot lagt upp en film här >>