Eftersom vi inte har pimplat i oss Whiskyn som Pia betalade Jon med förra gången hennes dator hade havererat tootalt så får vi numer lunchleveranser som betalning!!! 2 i veckan under December månad.. Ska bli mycket spännande att se vad som finns i dessa lunchpaket. Undrar om det är tänkt att vi ska dricka Whiskyn till luncherna smiley. Stackars Pia som är kassör… och måste gå igenom många månader av klubbens bokföring för att få allt på plats igen.

Igår var det ridhusträning. Vira tränade först och sprang på bra. Hon hade lite svårt att parera slalom i all sand som var i ridhuset, men hon får väl vänja sig. Undrar vad hon kommer säga om mattan på MyDog? Hon är ju generellt lite mer kräsen än Tilda när det kommer till agilityn och hon har aldrig sprungit på hal matta förut. Första gången Tilda sprang på hal matta så tig hon i som vanligt och paddlade omkring och var helt desperat för att hon inte kunde ta sig fram som vanligt…. Vira kommer nog ta det lite lugnare när hon märker att det är halt.

Tulo tränade också igår. Han fixade felslalom finifnt förutom att han gick ur sista pinnen massa gångern. Vi tog en paus, sen fixade han hela slalom galant. Han klarade även övningsbanan på första försöket om än några svängar kan bli betydligt snävare (banan var utan slalom). Han är nu anmäld till den Oskarsström den 2:a februari, så vi får väl se om vi kan fixa slalom tills dess. Det är 2 stycken hopplopp.. alldeles utmärkt för oss 🙂

Tildas sår ser fint ut och idag får hon vara utan tratt.