Jag skrev ett långt inlägg som bara försvann.. suck.. synd för det var verkligen spännande… smiley

I vilket fall så blir Tilda allt bättre. Idag har hon fått gå en knallelandspromenad runt arenan. Jag passerade en man som såg väldigt underlig ut. Han var nog inte nykter och gick jättekonstigt. Han stannade och tittade ännu konstigare, men med ganska nöjd min på mina hundar, han tyckte nog att dom var rätt fina…. ända tills dom fick syn på honom, ja, jag visste att dom skulle ta illa upp över den stilen, så Vira satte igång att skälla, och då sätter ju båda igång. Helt plötsligt förvandlade gubbens nöjda min till en mycket ilsken och kränkt farbror som började svära över mina jävla hundar som jag kunde promenera nånannanstan och vifta på armarna, ja som ni förstår så gjorde ju inte detta saken bättre så de skällde ännu mer… Han förstod nog inte att han skrämde mig redan innan han började bli arg … sura gubbe.