I fredags så åkte Birgitt, Elin, Gina och jag upp till oxelösund för årets sista agilitytävling.
Jag skulle vara duktig och rasta hundarna ordentligt innan vi åkte, Vira fick vara lös och hade sönder sin fot igen smiley. Men hon fick åka med för jag visste inte riktigt vad som hade hänt men det visade sig att hon hade haft det mycket bättre hemma i soffan eftersom hon var halt och inte fick springa någonting utan mest sitta i en kall bur.

Gpsen visade vägen den sista biten på de små vägarna till stugan. Vi famlade runt i mörkret och efter lite eld i vedspisen så mumsade vi i oss Wannbergs special och kollade igenom schemat inför morgondagen. Vi klättrade den farliga stegen upp på loftet och somnade gott. På morgonen så möttes vi av en underbar utsikt.
Blog ImageBlog ImageMen, det var den sista glimten vi fick av utsikten, för resterande tid skulle spenderas på bullerstad ridhus. Lördag var klar vid 19:00 och sedan var det banvandring klockan 6:14 på söndag morgon. Efter lördagens lopp så hade vi inte dirket fått några resultat att skryta om på kvällen, men vi hade trevligt ändå. Själv gjorde en slarvdisk vid en tunnelingång genom att vara nonchalant och i agilityklassen tog jag av henne efter balansen. Men birgitts goda paj gav nya krafter inför söndagens tävlingar och då ramlade lite bättre resultat in. Birgitt & Myntha tog båda sina sista sm-nollor, gina och flizan skärpte sig efter att matte fått blackout i första loppet och gjorde nolla dom också. Tilda nollade 2 lopp, Sigge kom igång ordentligt till sista loppet, men Elin korrigerade på balansen så det blev disk, Sigge har lovat att komma igen på mydog. Tack för trevligt sällskap, det känns skönt att vara hemma i värmen igen.