Betongskallen
Här sitter jag med min ömma näsa. Tulo med sin betongskalle stångade mig rakt på näsan när vi tränade häromdagen. Jag minns inte att jag har börjat gråta av smärta sen jag var liten, men detta gjorde fruktansvärt ont. Blev orolig för hjärnskakning, men den kanske bara hamnade på rätt plats igen, det återstår att se…

Provocerat Blinbyte
Jag lyckades även provocera fram ett ofrivilligt blindbyte på Tilda. Över A och sedan rakt in i banantunnel körde vi 10 gånger. Sen sprang jag före henne och skulle svepa henne med mig in i fel tunnelingång varpå hon totalt ignorerade mina tyydliga signaler och tog tunneln… och då är hon ändå ingen hund som låser sig med det första.

Snart NM
Jag har tappat suget igen, som jag gör varje höst, tror att laddningen inför VM tog musten ur en. I vilket fall så kom info om Nordiska idag och stämningen blev lite bättre. Det ska bli kul. Tilda kommer antagligen starta sist i laget, så om de andra är nollade så kan vi ösa järnet för att bättra tid :). Tilda har inte tränat så mycket, men vi har kört Oxrar, nerfart balans och fart genom banantunnlar.

Blog Imageytterligare en demonstartionsbild att nackskinnet är till för att hålla i… Bra skinn enligt rasen..
Snyggt ansikte hon får när man drar allt bakåt…. facelift, när hon blir gammal så kan jag sätta klädnypa där.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Ett nytt agilit/retriver-koppel:
Vadderat all-in-one, med två flyttbara stopp, en för stryp och en för öppning.
Skriv “Miss-terror” när ni beställer så bjuder jag på frakt.

Blog Image
115:-

Koppel, hundhalsband, hundbäddar, hundtillbehör: www.goodgirl.se