Vira höglöper och Tilda är en trattchampinjon numer ;).. Så imorse så tänkte jag att jag kunde träna en stund med Tulo i Tämta, och när jag ändå åker dit så kan jag ju åka och titta på Felix som skulle på utställning i Tånga-hed. Mamma hade inget för sig så hon följde med på vår utflykt. Väl i Tånga-hed så hittade vi utställningstälten, parkerade och hoppade ur bilen… Det första vi såg var 2 spannlar hmmm… terrierklubben var det ju.. sen några labradorer… helt plötsligt dök Mia Larsson upp och undrade om vi skulle matcha spannielklubbens hundar med våra terriers… Det gick upp för mig att jag måste ja tagit fel på dag… inte en terrier så långt ögat kunde se… Mia berättade om alla framgångar för Tollarna, så det är bara att gratulera 🙂 Även Tollarkillarna var där och hade gjort bra ifrån sig. smiley. Min slutsats blev att jag var en dag för sen, det var igår.. hmm det måste ha gått dåligt eftersom jag inte hört något från Felix. Vi köpte en glass gick en runda och på vägen hem skickade jag meddelande till Felix-familjen… fick svar att det var alldeles strax hans tur ??? Nånstans på västkusten var dom. Jag var alltså inte fel dag utan HELT FEL ställe. Senare på dagen så fick jag ett sms att Felix minsann hade fått hp och blivit BIR, smiley GRATTIS ! Felix hade skött sig fint i ringen.

Sen tränade jag och Tulo en stund, medans Tilda och mamma gick en sväng i skogen och hittade guld. Tulo klarade slalom på båda sidor och är en riktigt duktig kille när han skärper sig. Nu var det längesen jag tränade med honom, så jag fick lite mersmak. Tildas stygn ser ut att läka bra trots att hon lyckats ta sig ur tratten i natt.

Nu har jag lagt upp startlistorna till nästa helg på klubbens hemsida