I lördags så vann vi inte ag-klassen på grund av A-hindret… Jag hade planerat Framförbyte efter A-hindret men var tvungen att hjälpa innan A:et, så jag kom lite sent och hann inte F.B. (trodde jag i allafall) så mitt enda alternativ var ett blindbyte… Men det var som om Gregg stog med fingret i ögat och sa… tänk på vad du gör.. tänk om hon gör ofrivilligt blindbyte på VM om du låter henne göra det nu !!!! Så skrämd som jag blev så lät jag bli blindbytet och hamnade för långt fram, blev stillastående och hon rev…

Jag gjorde exakt ett sånt blindbyte på landslagsuttagningen i Fagersta och det gick super… jag skämdes efteråt, men en landslagsuttagning är vad det är och då skiter jag i Gregg.. på Vm så kommer jag nog göra blindbyte i samma sits… I vilket fall så tränade jag A-hindret idag. Framförbyte efter A-hindret. Jag vill ha koll och känslan i kroppen hur mycket tid jag behöver för att fixa ett F.B. och är jag bara liite före henne när hon går upp så hinner jag. Går vi upp samtidigt så hinner jag fortfarande få till framförbytet, men med en liten extra båge för Tilda. Så om jag verkligen hade gått in för det så hade vi fixat Framförbytet i kungsbacka.

Vi körde lite andra smågrejer och hon kändes verkligen super smiley Vilken genomkörare och ego-boost det var … weeee smiley

Efteråt gick vi skogspromenad och hittade skogens guld. Vi gick ner till sjön.. och du milde vad vackert det var.. suck.. verkligen en själslig boost.. en kväll med mycket boost… Sjön var heeelt blank, himlen skimrade och lite skymningsdis hade börjat lägga sig… jag blev sugen att ro. Svischa fram i en trä-singel hade varit grejer… Tjejerna plaskade omkring lite och det var tid att gå hemmåt igen… Ivrig som jag var att hitta mer guld så hann det bli mörkt innan vi kom tillbaka.